12 de novembre del 2020

Pressupostos participatius Amposta 2020: Fer de la Via de Val de Zafan, una via verda

Com molt@s ja sabeu, del 13 de novembre al 13 de desembre, es realitzaran les votacions dels pressupostos participatius 2020 que va engegar l'Ajuntament d'Amposta al llarg de l'any.

Hi ha moltes propostes que són interessants i necessàries per la ciutat, però, de totes elles, des de l'Associació Viure en Bici, creiem que la recuperació de la via Val de Zafan com a via verda (tant pel que fa al cicloturisme com per la nova mobilitat sostenible), seria la que més reflecteix els nostres objectius i interessos. Entenem que la proposta del carril bici també està dins els nostres objectius, però no l'hem reivindicat com a prioritària perquè l'Ajuntament ja ho va programar dins el seu PAM (Pla d'Acció Municipal 2019-2023, i sí o sí l'ha d'executar).

Per això, entre les 3 propostes que pots votar, et demanaríem que una d'elles sigui aquesta. Ja saps, la núm. 14, Fer de la Via de Val de Zafan, una via verda !!😉


 



 Volem comentar-vos també que hi ha d'altres propostes interessants que entren dins dels nostres objectius i filosofia, com podrien ser:

  • núm. 2. Ampliació del carril bici.

  • núm.  9. Fer accessibles diferents espais de la ciutat .

  • núm. 15. Recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d'Amposta com a zones de passeig o parc urbà.

  • núm. 16. Crear més zones i espais verds.

  • núm. 27, Millora de la senyalització turística de camins i corriols

 

Per últim, us recordem amb alguna foto l'estat actual del que va ser el traçat de la Via de Val de Zafan per Amposta que, com podeu observar, necessita una adequació. Bé, esperem que tinguem tot@s junts sort!! 😀









Clic aquí per a votar la proposta 14: Fer de la Via de Val de Zafan, una via verda.