Coneix-nos

Som una associació de persones que utilitzem la bicicleta com a mitjà de transport sempre que podem. El nostre objectiu principal és defensar els nostres interessos davant les administracions i organismes, i promoure l’ús de la bicicleta

Creiem que ha arribat el moment de canviar les nostres ciutats, volem ciutats amables amb la gent, on el cotxe no sigui el protagonista i propietari de l’espai públic. 

També pensem que l’amenaça del canvi climàtic ens obliga a fer un canvi de model socioeconòmic, cal que comencem a deixar de dependre dels combustibles fòssils i del consum energètic desmesurat. 

Els socis fundadors som naturals d’Amposta (el Montsià, Terres de l'Ebre), però la nostra associació no té àmbit geogràfic ja que pensem què els nostres objectius són universals, i estarem al costat de qualsevol persona sigui d’on sigui i que cregui amb els nostres valors.

Som una entitat sense ànim de lucre i per això no es cobra cap quota per a ser membre de l’entitat. 

Només et demanarem ajuda i/o col·laboració, per a participar i organitzar les nostres activitats i accions. Si en canvi, no disposes del suficientment "temps" tampoc passa res, pots igualment formar part de l'associació si et sents identificat amb aquesta manera de fer i pensar. Com més gent siguem més força i empenyiment podrem fer.

 

31/7/2020