2 d’octubre del 2020

Viure en bici participa en dos programes de televisió

Ahir, dijous 1 d'octubre, vam participar en dos programes de televisió emesos en directe a diferents televisions de proximitat de Catalunya. 

captura d'un dels moments de les emissions en directe

Es tracta dels programes Connecta 10Comarques, que s'emet en directe a les comarques de les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona i està produït per les televisions TAC12, Canal Reus Televisió, Canal Terres de l'Ebre i Canal 21.

L'altre programa on vam intervenir va ser Connecti.cat que s'emet a arreu de Catalunya a una trentena de televisions de proximitat i que produeix la Xarxa de Comunicació Local.

 

Les connexions es van realitzar en dos indrets representatius d'algunes de les problemàtiques amb les que ens trobem alhora de desplaçar-nos en bicicleta en entorns urbans: un col·legi i un carril bici de la ciutat d'Amposta. 

En tots dos programes vam explicar els objectius de Viure en Bici, els principals problemes en que ens trobem al circular en bicicleta pels diferents municipis del territori, la importància de tenir carrils bici i circuits segurs per arribar als centres escolars i la recent reunió que vam tenir amb l'Ajuntament d'Amposta per presentar l'entitat i per participar en el nou pla de mobilitat de la ciutat.


Viure en Bici ja compta amb 60 associats i associades, amb només 2 mesos de vida, una quinzena dels quals van acudir a l'emissió de tots dos programes. Vam aprofitar l'ocasió per conèixer-nos personalment i intercanviar experiències i preocupacions al voltant de la bicicleta.