8 d’octubre del 2020

Aparcaments preferents per les bicicletes (II)

El passat 21 d’agost vam fer entrada al blog fent referència a la col·locació d’aparcaments preferents per les bicicletes a l’entrada dels supermercats per tal de fomentar el seu ús; en particular en aquells que no disposen  d’aparcament privat. Va ser una petició més aviat de pensar en com es pot convertir alguna plaça reservada per  aparcament públic per vehicles i transformar-la per bicicletes.

Ara però ens centrem en l’adequació d’aquestes places en el supermercats que tenen aparcaments privats, on encara avui en dia no hi ha cap aparcament reservat per a les mateixes (excepte al Mercadona, tal i com vam manifestar-ho en l’escrit esmentat, encara que no està en un lloc preferent tal i com reclamem). Així per tant, des de l’Associació s’ha fet una petició expressa a aquests supermercats d'Amposta per tal que ens col·loquin aquests aparcaments, sempre amb forma de ∩ (“U invertida”). Ja podem observar com en algun d’ells comença a haver la demanda que tot@s desitgem.
 

 

 

D’aquesta manera ens hem posat en contacte amb Caprabo, Dia, Lidl, Aldi i Family Cash, fent aquestes peticions. Esperem que facin cas d’aquest suggeriment i la implementin al més aviat possible.


Supermercat Family Cash: pensem que el lloc preferent seria l'assenyalat, just darrera de la barana que delimita l'accés a l'aparcament. A més estaria protegida per la marquesina de tot el vestíbul.


Us mantindrem informats a mesura que es vagin responent, així com també si no accepten aquestes propostes.