7 de setembre del 2022

Pressupostos participatius 2022 - Amposta

Tal i com vam fer a la passada edició (2020) dels pressupostos participatius convocats per l'Ajuntament d'Amposta, aquest any 2022 tornem a presentar noves idees adaptant-nos forçosament a les normes de la convocatòria que s'han proposat repartir les actuacions pels diferents barris de la ciutat.

Les nostres propostes sempre tindran una visió transversal de la ciutat, i amb plantejaments que tenen com a resultat efectes beneficiosos per a les persones que van a peu o en bicicleta, en definitiva, per afavorir la mobilitat activa i sostenible.

Ara que ja s'ha tancat l'admissió de propostes i el jurat està avaluant les presentades, volem fer públiques les nostres opcions o propostes, per a que quedi constància d'on han sortit però també per a que la ciutadania les conegui, en parli i si ho considera interessant, puguem respondre als seus dubtes.

Les nostres propostes són:

  1. Carril bici perimetral a la urbanització d'Eucaliptus (fitxa)
  2. Pacificació de l'entorn de l'Escola Soriano Montagut (fitxa)
  3. Millora de la seguretat dels passos de vianants d'Amposta (fitxa)
  4. Ampliació de les voreres a l'avinguda Alcalde Palau (fitxa)
A l'edició de l'any 2020 ja va guanyar la nostra proposta, i ara estarem molt contents si ens escolliu novament quan s'obri el termini de votacions a partir de l'11 de novembre.

Podeu trobar les bases dels pressupostos participatius a la web TufasAmposta